dimecres, 16 de gener del 2019

Nova missió: De què són aquests òssos?

Com bé sabeu els detectius i detectives no parem! El dimarts na Marta ens va portar un òs que no sabem de què és... El ben examinàrem amb la lupa i les hipòtesis foren vàries, alguns digueren que pareixien dents de dinosaure, altres dents de cocodril, dents d'ase... Dents amb càries...! Etc.


No sé si ja us havíem explicat que na Sara i na Manar també ens havien portat uns òssos que ens quedaren pendents d'investigar així que els tornàrem a mirar i a fer-ne les nostres hipòtesis, dibuixàrem individualment de què crèiem que eren cada òs i escrivíriem la paraula corresponent. 







En veure que la feina se'ns acumula...decidírem votar per saber, en cas que no ens doni temps a descobrir-ho tot, quina de les troballes volíem prioritzar a l'hora de descobrir què és i optàrem per les dents.



Com que estem ben liats decidírem demanar ajuda a alguns experts. Primer pensàrem quins i després, individualment, havíem de buscar -los i encerclar-los en la feineta , practicant així el reconeixement de paraules.

Ara, sols queda escriu-los una carta o un correu electrònic per convidar-los a l'aula o sol·licitar al seva ajuda a distància.


2 comentaris: