dilluns, 5 de novembre del 2018

Tallers de tardor

El dimecres dia 31 d'octubre vàrem tenir un matí especial. Vàrem gaudir de dos tallers de tardor, juntament amb els esquelets, la classe de 5 anys A. Un taller es tractava de decorar una rama d'arbre amb diferents materials (pintura, escurapipes, goma eva, pompons...) i l'altra era un taller de cuina. La recepta que vàrem preparar fou "Suc de taronja amb magrana". 

Pel taller de cuina, val a dir, que els ingredients ens arribaren d'una manera diferent. Ens els va portar na Carabasseta, una carabassa disfressada de Halloween qui ens va explicar que ens venia a presentar  a dues fruites de tardor amigues seves. Aquestes estaven amagades dins una capsa.  Ara bé, ens va explicar que si endevinàvem què era ens donaria una recepta de tardor que estaria per llepar-se els dits! Nosaltres només amb el tacte vàrem haver d'endevinar què eren i així és com vàrem aconseguir la recepta pel taller. 

Abans de començar el taller escrivírem el nom dels ingredients que necessitàvem i ordenàrem els passos que calia seguir per fer la recepta en una feineta.

Mireu com vam gaudir!

P.D.: Moltes gràcies a toes les famílies que vau col·laborar aportant estris o fruites!


Clica AQUÍ per veure totes les fotos

1 comentari: