diumenge, 18 de novembre del 2018

Porta llesta!

El procés per fer la porta ha estat llarg, vam començar amb una pluja d'idees individual, acte seguit, vam mirar algunes imatges d'internet per enriquir les nostres idees i després, conversant sobre aquestes idees vàrem arribar a un consens sobre els elements que volíem que hi sortissin. Un cop decidits, cada un va fer-ne una representació gràfica de com els volia distribuir a la porta. Els explicàrem en gran grup i entre tots consensuarem quina disposició ens agradava més. 


Un cop fet això, calia pensar amb quins materials ho faríem, així que conversàrem en gran grup i consensuàrem alguns materials que ens podrien ser útils com la roba de detectiu, el cartró, els papers de diari o el paper de cel·lofana. Un cop fet això calia demanar la col·laboració de les famílies perquè ens ajudessin a aconseguir el material i així ho vam fer. I, en tenir el material, ens posàrem mans a la feina! 



Clica AQUÍ per veure les fotos del procés 


Durant el procés hem treballat la motricitat fina (retallant i enganxant), la creativitat (dissenyant la porta), l'orientació espacial ( col·locant tots els elements a la porta), les formes cilindriques i els cercels per fer la lupa i les bombes i el rectangle i el prisma rectangular per fer el maletí. També hem estat parlant del temps i els números per fer els rellotges de les bombes, així com també hem practicat la lectoescriptura cercant les lletres necessàries als diaris per posar les paraules detectives i detectius i escrivint el nostre nom petitó al maletí. I, per últim, dir que també hem treballant la identitat personal cercant tresors que identifiquin els nostres gustos o curiositats per a posar dins el maletí. Esmentar que hem comptat amb la col·laboració de les famílies per fer aquesta darrera tasca. Entre tots i totes hem fet una gran feina!








1 comentari: