dijous, 6 de desembre del 2018

Treballem el mes de desembre

El dimarts vàrem començar a treballar "el mes especial de Nadal", el desembre. Les encarregades del calendari varen obrir les capsetes amb el número 3 i 4 i van llegir els desitjos que ho havia a dins. 
                                            

El dimarts vam escriure en un calendari en blanc tots els números que té el mes de desembre, 31 ni més ni menys! I vàrem senyalar algunes dates importants com l'arribada del Pare Noel (o el Caga Tió), la Nit Bna i la Nit Vella.




El dimecres seguírem la feina però aquesta vegada en equips cooperatius. Així doncs, es tractava de descobrir algunes dates senyalades del desembre i comptar els dies que falten perquè passin certs esdeveniments. També haguérem de fer una hipòtesis sobre què pensàvem que passaria el dia en què en el calendari hi sortia un ninot de neu (no els hi reveleu famílies! Poc a poc, hi arribarem...). 

 Com veieu el desembre és ple de màgia i ens ofereix molts recursos per treballar les habilitats lògic-matemàtiques sempre des de la significativitat. Després del pont, seguirem desgranant els misteris del desembre...



P.D.: Els deures d'aquesta setmana són buscar un jugaroi que els agradi en un catàleg de joguines i enganxar-lo al paper. Després buscar-ne un per un amic, si és boixa, o una amiga, si és boix (ja veureu què anem a treballar). 


3 comentaris:

  1. M'encanta tot el suc que li treièu al mes de desembre!!! Enhorabona Marta!!

    ResponElimina
  2. Quina manera més dolça per conèixer el temps. Enhorabona també, i , sobretot , gràcies pel temps que hi dediques a preparar tot això....!!!

    ResponElimina