dissabte, 22 de desembre del 2018

Postal i decoracions de Nadal

Els divendres després de piscina, estem relaxats i és el moment perfecte per deixar fluir  la nostra creativitat. Així doncs, en aquestes dates properes al Nadal hem estat realitzant pinyes decoratives amb bolletes de paper de seda i purpurina (així treballem també la nostra motricitat fina) i postals per felicitar el Nadal als nostres familiars més preuats amb una tècnica pròpia d'aquesta època, tota plena de màgia!









Un cop pintat el fons de colors el vam fer desaparèixer amb pintura màgica i després dient  les paraules màgiques "Flis, flas cataplàs!!" (les podeu canviar per les consonats travades que us interessi treballar: br, pr...) el nostre palet es va convertir amb un pinzell màgic que feia aparèxier els colors!











També vam treballar l'escriptura per felicitar el Nadal i les rimes, amb un poema dolç i delicat ideal perquè el recitin els més petits de la casa.


Per decorar les pinyes ens col·locàem per parelles, sempre ens ve de gust treballar amb un company/a. D'aquesta manera també treballem les nostres habilitats cooperatives 8ajudar-se, esperar, compartir...).







                                   


I per si algú encara li quedaven ganes de crear, va poder decorar un arbre amb aquarel·les, escurapipes i purpurina feta de ceres de colors.  




1 comentari: