diumenge, 28 d’abril del 2019

Missió de Sant Jordi

En un dels nostres calendaris d'aula hi surtia, en el dia 23 d'abril una rosa i un llibre però els infants no sabien què signficava (un parell ho relacionaren amb Sant Jordi però l'explicació que en feren no va acabar d'aclarir els dubtes del grup).

Aixi doncs, el dimecres dia 17 d'abril a l'arribar a l'aula es trobaren, marcada al terra, una silueta acompanyada d'una nota que ens demanava: "Què ha passat? Busca les pistes per la classe". Així, els infants just veure el misteri entengueren que allò era una missió que havien de resoldre i, així com anaven arribant a l'aula, s'anaven equipant amb eines de detectius i detectives (capells, lupes, llibretes, càmera de fotos...), estaven molt motivats i engrescats per començar!

En ser-hi totes i tots, començàrem a investigar, primer fent hipòtesis i anotant-les: què seria allò? Alguns pensaven que un dinousaure (la gran majoria), d'altres un drac, uns altres un cocodril, etc. Després, la taca vermella que tenia la silueta la relacionaren amb foc, sang... però què seria? En aquest moment començàren a investigar i trobaren les segúnets pistes:

1. CAVALLER      2. 23 D'ABRIL       3. LLEGEIX LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Una vegada explicada La llegenda, entenguérem de qui era la silueta, què era la taca vermella i perquè el dia 23 d'abril surt al nostre calendari una rosa i un llibre.

                                  Clica AQUÍ per veure el vídeo resum de la Missió

2 comentaris: