dimecres, 24 d’octubre del 2018

Tenim una missió!

Avui a l'arribar a l'escola ens hem emportat una bona sorpresa! Estava tota la classe desordenada, cadires pel terra, fulles per tot... i el que més ens ha sorprès és que hi havia una zona acordonada on a dins hi havien pistes. També hem trobat una carpeta que ens indicava que teníem una  missió: descobrir qui havia arribat. Ens hem posat per equips i després de veure que allò que havia arribat havia passat per totes les aules d'infantil ens hem posat a investigar. 


La primera pista estava al costat d'un poal i unes pales de platja, juntament amb un cartellet que posava "Adéu! i hem deduit que volia dir "Adéu a l'estiu". La segona pista  estava al costat d'una gran branca i posava un cartellet amb la paraula "Hola". Aquesta segona pista hem deduit que volia dir "hola, cauen les fulles". i la tercera pista estava al costat del pot del vent (on posam una pedreta quan fa vent) i hem deduit que volia dir "hola fa vent". Ajuntant la segona i la tercera pista hem deduit que volia dir "el vent fa caure les fulles". Així doncs, després de molt pensar i un cop hem relacionat bé les pistes hem deduit que era una cosa que arribava en acabar l'estiu i arribava portant vent i fent caure les fulles. Primer hem pensat que era el fred, després hem pensat que era l'hivern i, finalment, hem arribat a la conclusió que era LA TARDOR! 


Aquesta ens ha deixat una carta on ens demanava disculpes per desordenar-nos la classe i ens ha portat un regalet, una rima de la tardor "Per la tardor, ni fred, ni calor" i UN MANDALA DE LA TARDOR per colorejar. 



Aneu a l'enllaç per veure totes les fotos:   Fotos missió tardor



6 comentaris:

  1. Super actividad ! Estaban super emocionados !

    ResponElimina
  2. Cuando fui a apuntar a Aitana en la pizarra te vi por clase batallando con la rama y me pregunte que estabas planeando...muy buena actividad, en las fotos he podido ver como te lo has currado. Enhorabuena!!

    ResponElimina
  3. Vols dir que vas veure LA TARDOR en acció? Vaja quina sort! Les detectives i els detectius només en van poder veure el seu rastre 😜.

    ResponElimina
  4. Caram!! La tardor que emocionant que hagi pensat en fer-vos una visita...i que trapella desordenant la clase!! Haurem de pensar en tancar bé les finestres de casa, no sigui el cas que vulgui entrar, ja que ens portariem un bon ensurt!! Enhorabona detectius per haver encertat totes les pistes!! I enhorabona Marta!!! Mamá Aitana

    ResponElimina
  5. Hola, som els papis d'Alba. Ens ha encantat aquesta forma de presentar la tardor als peques. Alba ens ha contat que es va quedar molt sorpresa quan va arribar aquell dia a l'aula. Gràcies per posar-li tanta il·lusió i per donar-li vida al bloc per tal que puguem veure allò que fan a l'escola. Genial!!!

    ResponElimina
  6. Es una forma genial de aprendizaje para los peques.estamos muy contentos con ello.muchas gracias Martha.

    ResponElimina