dimarts, 9 d’octubre del 2018

Benvingudes i benvinguts!

Benvolgudes famílies,

Estrenem el bloc de la classe! A través d'aquest, podreu veure un tast de la vida d'aula (activitats d'aula, activitats de projecte, sortides, tallers internivells...), l'ideal és que l'aneu consultant amb les boixes i els boixos a fi que ells siguin qui us expliquin les imatges que hi surten. D'altra banda, els adults podreu aprofitar les explicacions de cada entrada per fer preguntes als infants sobre allò que han fet a l'aula. Per tant, com podeu veure, la idea és que les famílies  pogueu participar més del procés d'ensenyament-aprenentatge viscut a l'escola. 

D'altra banda, comentar-vos que setmanalment tindreu entrades noves, organitzades mitjançant etiquetes que podreu sel·leccionar per temàtica a la part superior del bloc.  També, podreu veure les entrades col·locades cronològicament a la columna dreta de la página principal on diu "Totes les entrades". L'idioma no és un impediment  en aquest  canal de comunicació ja que trobareu un apartat, a la banda dreta del bloc que diu "Tradueix el bloc", i podreu consultar-lo amb l'idioma que més còmode us resulti.

Desitjo que us agradi aquest apartat digital i que col·laboreu aportant comentaris a les entrades, suggerències o propostes de millora.

Fins una altra!


Una abraçada.

Marta

4 comentaris:

  1. Enhorabona pel bloc, estarem pendents de tot el que aneu penjant. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Felicidades por el blog,que bueno ser partícipe y saber casi en primera persona lo que hace nuestra hija en el aula.

    ResponElimina
  3. Super,genial con el blog. También trataremos de estar muy pendientes.

    ResponElimina
  4. Gràcies pel bloc!. Anirem mirant que aneu fent a classe!!!.

    ResponElimina